Novinky

Pre zdravie ženy je najdôležitejším prvým krokom prevencia. Laboratóriá AGELLAB pripravili akciu k MDŽ

1.3.2022

Najdôležitejším krokom, ktorý každá žena môže urobiť pre svoje zdravie, je absolvovať preventívne vyšetrenie. Laboratóriá AGELLAB ponúkajú špeciálny balíček, ktorý zodpovie základné otázky, ako na tom ženské zdravie po tridsiatke je. V rámci tohtoročného Medzinárodného dňa žien je možné si tento balíček zakúpiť za zvýhodnenú cenu. Je to veľmi jednoduché, stačí jediný odber krvi, vzorka moču a stolice a odpoveď na otázku, ako je na tom moje zdravie, dostane testovaná do 3 pracovných dní.

„V našich balíčkoch vyšetrení ponúkame aj špeciálne vyšetrenia  ZDRAVIE ŽENY.  V rámci balíčka skontrolujeme všetky dôležité parametre fungovanie ženského tela. Je špeciálne vyladený pre ženský organizmus. Z jednej vzorky krvi sa tak žena dozvie, či má dostatok minerálov, či jej nehrozí osteoporóza (rednutie kostí), zistí hladinu cholesterolu. Uistí sa, že netrpí žiadnym skrytým ochorením krvi, odhalí alergie alebo zápalové ochorenie. Zistí prípadný nábeh na cukrovku a metabolické ochorenia,“ hovorí riaditeľka laboratórií AGELLAB Ing. Elena Gaboňová. Záujemkyne o vyšetrenie tak budú môcť včas predísť závažným ochoreniam (infarktu myokardu, mozgovej príhode). Zo vzorky moču a vzorky stolice navyše žena získa informácie o parametroch, ktoré dokážu predísť ochoreniam obličiek a hrubého čreva.

V priebehu roka je bežná cena vyšetrenia 70 EUR. „V rámci tohtoročnej akcie, sme na 14 dní, od 1. marca do 14. marca pripravili výrazne zlacnenú ponuku pri príležitosti Medzinárodného dňa žien a toto vyšetrenie ponúkame za 55 EUR,“ hovorí riaditeľka laboratórií AGELLAB.

Každá z testovaných žien dostane výsledok v podobe zašifrovaného mailu, pričom aj laik vie jednoducho rozoznať, aké sú výsledky jeho vyšetrení. Balíček je určený pre ženy nad 30 rokov. Tento vek je hranicou, kedy je čas začať pravidelne sledovať celkovú kondíciu ženského organizmu.

Online registrácia