O nás

Spokojnosť ženy prichádza ruka v ruke so zdravím

13.04.2022

Nie nadarmo sa hovorí, že keď je žena šťastná, je šťastná aj celá rodina a okolie. A čo nás, nežnejšie polovičky, robí šťastnými?

Samozrejme, najlepšie sa cítime, keď sme so sebou spokojné. Dbáme na krásne a vkusné oblečenie, snažíme sa vyzerať vždy perfektne a starať sa s láskou a pochopením o svojich blízkych. Naša spokojnosť však prichádza ruka v ruke so zdravím, pretože práve zdravie určuje to, ako sa zobúdzame a ako si večer, naopak, líhame spať.

Starostlivosť o vlastné zdravie začína prvým a zároveň veľmi dôležitým krokom – zdravým životným štýlom. Dopriať si zdravé jedlo či dokonca pohárik vínka môže nášmu organizmu veľmi prospieť a zvýšiť kondíciu nášho organizmu. V rámci prevencie pred rôznymi ochoreniami, ktoré nás ženy môžu potrápiť, je dôležité dodávať telu vitamíny, ale aj pravidelne chodiť na preventívne vyšetrenia. Už malé vzorky (napríklad krvi) dokážu odhaliť pravý obraz nášho zdravia. Cukrovka, rednutie kostí, zvýšená hladina cholesterolu či ochorenie obličiek, týmto, ale aj mnohým iným ochoreniam môžeme my ženy predísť  včasnou diagnostikou. Dbaním o prevenciu dokážeme zistiť, či netrpí náš organizmus skrytou chorobou.

Absolvovať vyšetrenie Zdravie ženy (dostupné na https://vysetrenia.agel.sk/pre-zeny/zdravie-zeny) môžete kedykoľvek, keď si chcete overiť kondíciu svojho zdravia, pri pocite neistého zdravotného stavu či zdravotných komplikáciách. Komplexný výsledok dostanete elektronicky už do troch pracovných dní, čím si zabezpečíte plnú kontrolu nad svojim zdravím.